CULINAIRE TRIP NAAR PIEMONTE, ITALIË
Een zeer mooie streek, prachtige wijnen en uiteraard ook een uitmuntende keuken.
Zoals bij alle vorige culinaire reizen, heb ik ook hier gekozen voor een all-in formule.
Dit is een volledig begeleide reis, van vertrek in Hasselt tot en met terug aankomst in Hasselt
We verblijven 4 dagen ter plaatse en logeren 3 nachten steeds in minimum een **** - hotel.
Vertrekvlucht vanuit Brussel Charleroi naar Turijn op donderdag 1 mei om 7u05, aankomst 8u35.
Terugvlucht vanuit Turijn naar Brussel Charleroi op zondag 4 mei om 21u25, aankomst 22u55.
Ter plaatse rijden we rond in een minibus, met Italiaanse chauffeur.
Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien
Vluchtgegevens: te bekijken naargelang de datum
Volgende uitstappen staan voorlopig op het programma (onder voorbehoud):
- Bezoek Alba, La Morra, Barolo, …
- Bezoek Azienda Agraria van hazelnoten
- Bezoek befaamde distillerie met degustatie
- Chocolade, slakken, …
- Wijndomeinen (Barolo, Barbaresco, Arneis, ….)
- Bezoek van de rijstvelden met rondleiding en lunch op een boerderij
- Bezoek befaamde kaasmeester
- Bezoek van ondergrondse wijnkelders, Unesco werelderfgoed
- Universiteit Gastronomie in Polenza (Slow Food)
Als je interesse hebt, neem dan zo vlug mogelijk contact op!
Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.
Ciao e spero a presto